Geboortekaarten bewaarbundels van Koestert
Op zoek naar een mooie én handige manier om de geboorte van je baby te blijven koesteren? Met de geboortekaarten bewaarbundel van Koestert bundel en bewaar je alle geboortekaarten op een nette en kreukvrije manier. Zo eindigen je gekoesterde geboortekaarten met felicitaties en mooie boodschappen niet in een doos op zolder waar ze gauw vergeten worden. Een bewaarbundel berg je netjes op in de boekenkast en pak je er gemakkelijk weer bij om nog eens doorheen te bladeren.

Luxe bewaarbundel met naam en geboortedatum alleen bij Koestert!
De luxe versie van de bewaarbundels voor geboortekaarten zijn gemaakt van extra stevig materiaal en hierdoor uniek in haar soort. Deze vind je alleen bij Koestert! Het allerleukste? Deze luxe versie kan bedrukt worden met naam en geboortedatum of in overleg voorzien worden van een tekst naar keuze.

De bundels zijn verkrijgbaar in het formaat 21cm x 21cm, hier passen ook de iets grotere kaarten in. Je sluit de bundel met een lint aan de zijkant.

De geboortekaarten bewaarbundel is ook verkrijgbaar in een basis variant. Deze boeken zijn gemaakt van stevig, 400 grams karton en zijn voorzien van een matte lamineerlaag.

Bewaarbundel geboortekaarten met opdruk van eigen geboortekaartje
Wil je een op en top unieke bundel? Het is bij Koestert mogelijk het geboortekaartje van je baby op de voorkant van het bewaarboek te laten drukken. Hiervoor heb je een hoog kwalitatieve bestand voor nodig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Unieke bewaarboeken geboortekaarten in verschillende designs
Bij ons vind je bewaarboeken voor geboortekaartjes in unieke designs die door onszelf zijn ontworpen of in samenwerking zijn gemaakt met externe designers zoals Pimpelmees (onder andere bekend om hun prachtige behang). Ga voor zacht en lief, vrolijk en speels of juist minimalistisch en stijlvol. De keus is aan jou!

Hoe werkt een bewaarbundel voor geboortekaarten?
Maak met een perforator twee gaatjes in de kaarten, open de ringen en bundelen maar. Ben je klaar? Sluit de ringen en knoop het boek dicht met het meegeleverde koord. Zo simpel is het!

 

Slug: /geboortekaarten-bewaarbundel

© 2018 - 2022 Koestert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel