Een warm welkom voor je gasten met een welkomstbord op je bruiloft
Een van de mooiste dagen uit je leven verdient een gouden randje. Of meerdere natuurlijk. De hele dag deel je in en kleed je aan precies zoals dat bij jullie als bruidspaar past. Een welkomstbord van Koestert maak het plaatje van de dag helemaal compleet. Maar wat nog wel belangrijker is, is dat je door middel van dit bord je gasten een enorm warm welkom heet. Dat is toch super fijn?

Welkomstbord bruiloft van Koestert in verschillende designs
Ga je voor minimalistisch? Stijlvol? Of past een weelderige bloemenfestijn beter bij jullie bohemian bruiloft? Waar je ook voor gaat, Koestert biedt verschillende designs aan in welkomstborden waardoor er ongetwijfeld eentje tussenzit die bij jullie bruiloft past.

Je kunt het welkomst bord neerzetten (bijvoorbeeld op een schildersezel) of je kunt hem ophangen. Wil je het bord (in een frame) ophangen? Laat dan in het bord 2 gaatjes maken. 

Tip: laat je bloemist een mooi bloemstuk of een guirlande maken en leg deze over het welkomstbord neer. 

Materiaal welkomstbord bruiloft
De welkomstborden van Koestert zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en design. De borden zijn gemaak van 5 mm dik Forex. De zijkant van het welkomstbord is wit.

Welkomstbord voor binnen én buiten!
Of je nu een prachtige binnen- of buitenlocatie hebt voor je trouwerij, onze borden kun je een plekje geven waar jij maar wilt, binnen én buiten dus. Zelfs als het sneeuwt of regent! 

 

© 2018 - 2022 Koestert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel