Bewaarbundels voor scholen en instellingen

Ben je op zoek naar een handige maar vooral leuke manier manier om tekeningen en knutsels te bewaren? Dan is een bewaarbundel van Koestert zeer geschikt. Er zijn bewaarbundels in A4 formaat en A3 formaat die in een basic maar ook in een luxe variant beschikbaar zijn. De luxe variant is gemaakt van extra stevig materiaal en kan bovendien met naam en of logo worden bedrukt. Deze luxe variant -op A3 formaat- wordt vaak door scholen en instellingen aangeschaft om de tekeningen en knutsels van de kinderen in te bewaren. Een handig en super leuk alternatief voor het standaard plakboek. 

Hoe werkt een bewaarbundel?
Een bewaarbundel bestaat uit een voor- en achterkant, 2 boekringen (scharnierringen) en een elastiek om de bundel mee te sluiten. De ringen die bij de bewaarbundel worden geleverd kunnen eenvoudig worden geopend waardoor de tekeningen of knutsels eenvoudig kunnen worden toegevoegd. De harde voor- en achterkant (van de luxe variant) zorgt ervoor dat de inhoud netjes en kreukvrij wordt bewaard. Op de website is ook een blog geschreven over hoe een bewaarbundel werkt. 

Aan het einde van het schooljaar (of op vaste tijden, zoals met het meegeven van het rapport) gaat de bewaarbundel tijdelijk mee naar huis zodat de tekeningen en knutsels rustig kunnen worden bekeken. 

Maatwerk
Bij de luxe bewaarbundels is er op de voor- of achterkant ruimte voor het plaatsen van een (school)logo. Alle illustraties uit de webshop zijn mogelijk voor de luxe bewaarbundel. 

Bestellen 
Voor scholen/instellingen hanteren wij bij een minimale afname van 25 bewaarbundels een een speciaal tarief. 

Contact
Heb je vragen over de bewaarbundel of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Mail ons dan via info@koestert.nl

 

 

 

 

© 2018 - 2022 Koestert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel