Gastenboek bruiloft
Je bruiloft is een memorabele dag en hoe mooi is het om een naslagwerk te creëren van je bruiloftsgasten? Niet alleen zie je precies wie allemaal getuige waren van de mooiste dag van je leven, maar ook welke wensen en tips ze jullie meegeven. En dat is toch hartverwarmend en handig om later terug te kunnen lezen?

Uniek gastenboek van Koestert
De gastenboeken van Koestert zijn voorzien van een extra stevige voor- en achterkant (PVC materiaal van 3mm dik) en hebben een zeer luxe uitstraling. Kies een kleur elastiek om het boek mee dicht te bundelen, het elastiek krijg je er gratis bij. Het gastenboek heeft een A4 formaat (29,7 cm x 21 cm) en zijn voorzien van 2 ringen, waarmee je de bundel opent, pagina’s aan kunt toevoegen en weer sluit.

Nadat je de bestelling geplaatst en betaald hebt, ontvang je digitaal een download link waarmee je de invulpagina’s kunt downloaden en uitprinten. Super handig, want zo bepaal je zelf hoeveel je er nodig hebt. De hoeveelheid papier die in de bundel past hangt af van de dikte van het papier dat je wilt gebruiken. Tip: maak met het papier een stapel van circa 5 cm, dit past sowieso in het gastenboek.

Gepersonaliseerd gastenboek
Wat is nu persoonlijker dan een gepersonaliseerd gastenboek? De boeken uit onze collectie kunnen voorzien worden van jullie naam en trouwdatum. De rest van de teksten worden standaard gedrukt, maar als je andere wensen/ideeën hebt, laat ons dat vooral weten. Dat kan via het opmerkingenveld in het besteloverzicht, of stuur ons een mailtje. Verder heb je de keuze uit verschillende mooie designs, dus kies vooral degene die in de stijl van jullie bruiloft past. Ga je voor minimalistisch, elegant of boho stijl? Het is aan jou!

Je hele bruiloft geheel in stijl
De mooiste dag van je leven bereid je natuurlijk zorgvuldig voor. Het plaatje die jullie voor ogen hebben moet helemaal kloppen. Daarom vind je in ons assortiment producten die in dezelfde stijl zijn als het gastenboek, zoals het welkomstbord en de bewaarbundel voor trouwkaarten . Het zit ‘em allemaal in de details!

 

 

 

© 2018 - 2022 Koestert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel