Retourneren
Je hebt het recht om jouw bestelling (of een gedeelte hiervan) tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Het is niet mogelijk om een product te ruilen. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar Koestert zijn voor eigen rekening. De oorspronkelijke verzendkosten worden alleen teruggestort, wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt. Raadpleeg voor de tarieven de website van jouw vervoerder.

De producten dienen ongebruikt te zijn en (voor zover mogelijk) in de originele Koestert verpakking terug worden gestuurd. (Tip: voeg een briefje toe met daarop jouw gegevens). Pak de producten met zorg in, beschadigde producten kan ik helaas niet vergoeden. Bewaar de track & trace code goed, dit is namelijk jouw verzendbewijs.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@koestert.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Onderstaand (herroepings)formulier helpt jou (en mij) met het goed afwikkelen van je retourzending.

Herroepingsformulier

 

© 2018 - 2022 Koestert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel