​Hey!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Adelie en ik ben het gezicht* achter Koestert. Omdat je op deze pagina terecht bent gekomen ben je vast nieuwsgierig naar het verhaal achter Koestert. Het is een lang verhaal maar ik heb het redelijk kort gehouden ;-)

Komt 'ie...

De basis van Koestert is gelegd toen ik in 2013 zwanger werd van onze dochter. Toen ik het positieve blauwe steepje zag verschijnen voelde ik dat ik niks wilde vergeten van dit moment en alle momenten die nog zouden volgen. Ik wilde alle gebeurtenissen in die bijzondere 9 maanden vastleggen. Ik ging dus opzoek naar een zwangerschapsboek maar mijn zoektocht strande al snel. Ik wilde namelijk geen "standaard zwangerschapsboek" maar een boek die gaat over hoe ik (en uiteraard mijn man) de zwangerschap heb ervaren, hoe ik zelf ben opgevoed, hoe ik mijn jeugd herinner en welke herinneringen ik mijn kind graag mee wil geven. Ik besloot toen om zelf een zwangerschapsboek te maken, om later aan mijn dochter cadeau te kunnen geven.  

Inmiddels ben ik moeder van 2 prachtige dochters en ook voor de jongste dochter heb ik een eigen zwangerschapsboek ontworpen. Bij het sluiten van dit laatste boek begon er iets te kriebelen… Zou ik er een blanco (invul)boek van maken zodat meer mama’s (in spé) een prachtige herinnering voor hun baby kunnen maken? Een boek met foto's, herinneringen en verhalen om te koesteren, maar die wel snel in te vullen is. (Want hé, je hebt als mama wel meer te doen dan complete dagboeken in te vullen ;-) )

Ta-daa... Koestert was geboren!

 

Inmiddels is het Koestert assortiment uitgebreid met andere invulboeken om waardevolle koestermomenten in vast te leggen met bijpassende posters en leuke kaarten. Alles vanuit de Koestert gedachte én uiteraard met veel liefde ontworpen.

Ik wens je veel koestermomenten!

Liefs,
Adelie

* Als in: de bedenker, de ontwerper, de schrijver, de inkoper, de inpakker, de pakketjes verstuurder etc. 

© 2018 - 2021 Koestert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel